Oppfølging av prisforespørsel

PROFESSIONAL PLUS ADD-ON

Abonnementsplaner

Prisoppfølging gir deg prisinformasjon for leveranser du har opprettet. Prisene lagres i historikken, og du kan opprette prisrapporter for statistisk overvåking.

Prisforespørselen sendes innen 15 minutter etter at forsendelsespapirene er skrevet ut. Resultatet lagres i databasen, og du kan følge opp prisforespørsler på siden Sendingshistorikk.

I prisrapporten kan du se kostnadsvekten og prisen som er returnert fra prisforespørselen.

Opprette en prisrapport

1. Gå til Historikk > Forsendelser.

2. Angi søkeverdier for å finne de forsendelsene du vil inkludere.

3. Merk av i ruten Prisforespørsel hvis du vil angi et påslag som skal legges til i resultatet.

Notat

Hvis du angir både beløp og prosent, legges beløpet til først og deretter regnes prosenten ut.

4. I seksjonen Presentasjon merker du fanen DEL_Report_tab-en.png.

5. Velg «Prisrapport» som Type og velg Sorteringsrekkefølge.

6. Klikk på Søk for å vise listen i grensesnittet.

Klikk på Skriv ut eller Skriv ut PDF for å skrive ut listen/rapporten direkte.

Klikk på Eksporter for å eksportere listen/rapporten til en tekstfil eller en Microsoft Excel-fil.

Hvis du ofte bruker de samme søkeverdiene for rapportene dine, kan du opprette en søkefavoritt.