Sendingsstatus

Sendingsstatus, initiert av transportører, med informasjon angående den faktiske leveringen, er tilgjengelig for de fleste transportører.

Notat

De fleste store transportører sender statusinformasjon automatisk, men for enkelte må du be om at statusrapportering aktiveres. En del transportører tilbyr ikke statusrapportering i det hele tatt.

Statushendelser i Delivery
  • Utskrevet

• Utlevering påbegynt

• På vei

• Ankommet utleveringssted

• Utlevert

• Delvis levert

• Returnert

• Slettet

Tips

Leveringsstatus er en forutsetning for å kunne få leveringstidsrapporter.

En leveringstidsrapport hjelper deg å få bedre kontroll over forsendelsene dine og arbeide aktivt med å forkorte ledetidene.

Aktiver statusrapportering

1. Gå til Vedlikehold > Min konto, og klikk på Aktiver statusrapportering.

2. Velg de kundenumrene statusrapportering skal aktiveres for.

Notat

Det kan ta noen dager før statusinformasjonen oppdateres.

Søk etter sendingsstatus

1. Gå til Historikk > Forsendelser.

2. Bruk søkefunksjonen for å søke etter forsendelser.

Tips

Merk av for Status, og velg hvilke statuser du vil søke etter for å filtrere ut sendinger med en bestemt status.

3. I seksjonen Presentasjon finnes det to måter å presentere resultatene på.

• Merk fanen DEL_Search_tab-en.png for å opprette en liste i kompakt, standard eller utførlig modus.

• Merk fanen DEL_Report_tab-en.png for å opprette en av de forhåndsdefinerte rapportene.

4. Klikk på Skriv ut eller Skriv ut PDF for å skrive ut listen/rapporten direkte.

Klikk på Eksporter for å eksportere listen/rapporten til en tekstfil eller en Microsoft Excel-fil.