Ny transportør

Hvis du har avtaler med andre transportører enn dem du bruker i Delivery nå, kan du legge dem til i nettbutikken. Med noen få klikk kan du begynne å sende med alle transportørene dine på ett sted.

1. Gå til nettbutikken fra hurtigkoblingsmenyen til høyre eller fra menyen på toppen.

2. Velg Legg til flere transportører.

3. Søk etter transportøren du ønsker å legge til.

4. Klikk på Vis.

5. Klikk på Til bestillingssiden.

6. Fyll ut de obligatoriske tekstfeltene (*).

Notat

Pass på at du angir en relevant kontaktperson så du ikke risikerer å gå glipp av viktig informasjon.

Kontakt transportøren hvis du er usikker på hvilket kundenummer du skal bruke.

7. Les og godkjenn nShifts generelle vilkår og betingelser.

8. Klikk på Bestill.

Du vil motta en e-post når bestillingen er håndtert, vanligvis samme dag.

1. Gå til Vedlikehold > Avsendere.

2. Velg Ny avsender eller bruk søkefunksjonen til å finne avsenderen.

Notat

Hvis du har flere avsendere, må du legge til transportøren for alle avsenderne hver for seg.

3. Gå til delen Transportører.

4. Klikk på DEL_AddCarrier_button-en.png.

5. Velg en transportør fra nedtrekksmenyen Transportør.

6. Angi transportørkundenummeret ditt i feltet Kundenr.

Tips

Kontakt transportøren hvis du er usikker på hvilket kundenummer du skal bruke.

7. Angi annen transportørinformasjon der dette er aktuelt eller forespurt av transportøren.

8. Klikk på Lagre.