Snarveier

Menyen på venstre side brukes til snarveier som tilhører deg eller profilen din. Du kan opprette snarveier til sider du bruker ofte, samt til utskrifts- og søkefavoritter, og deretter få tilgang til dem fra snarveismenyen.

Opprett snarveier

1. Gå til Innstillinger > Grensesnitt.

2. Klikk på Endre.

3. Under Snarveier. velg de snarveiene du vil vise på snarveismenyen.

4. DEL_ShortcutsSetup_page-en.png

Snarveier – oppretting og resultat

Notat

Hvis du velger Utskriftsfavoritter (standard) og/eller Søkefavoritter (standard), vil de vises som overskrifter på lister med de utskrifts- og søkefavorittene du har valgt.

5. Klikk på Fullfør, eller fortsett å velge utskrifts- og/eller søkefavoritter.

Opprette snarveier til utskriftsfavoritter

1. Opprett dine egne utskriftsfavoritter.

2. Gå til Innstillinger > Grensesnitt.

3. Klikk på Endre.

4. Under Snarveier. velg de snarveiene du vil vise på snarveismenyen.

5. Velg utskriftsfavoritter (direkte).

6. Under Utskriftsfavoritter, velg de utskriftsfavorittene du vil vise som snarveier.

Snarveier til utskriftsfavoritter – oppretting og resultat

7. Klikk på Fullfør.

Opprette snarveier til søkefavoritter

1. Opprett dine egne søkefavoritter.

2. Gå til Innstillinger > Grensesnitt.

3. Klikk på Endre.

4. Under Snarveier. velg de snarveiene du vil vise på snarveismenyen.

5. Velg søkefavoritter (direkte).

6. Under Søkefavoritter, velg de søkefavorittene du vil vise som snarveier.

Snarveier til søkefavoritter – oppretting og resultat

7. Klikk på Fullfør.

Alle snarveier – oppretting og resultat