Sendingshistorikk

Abonnementsplaner

Sendingshistorikk i nShift Delivery består av opprettede (utskrevne) forsendelser. Historikkinformasjonen er tilgjengelig i seks (6) måneder. Hvis du behøver eldre informasjon, kan du søke etter enkeltvise forsendelser eller bestille utdrag fra forsendelsesarkivet. Informasjonen lagres i forsendelsesarkivet i opptil fem (5) år.

Søke etter forsendelser

1. Gå til Historikk > Forsendelser.

2. Bruk søkefunksjonen for å søke etter forsendelser.

3. I seksjonen Presentasjon finnes det to måter å presentere resultatene på.

• Merk fanen DEL_Search_tab-en.png for å opprette en liste i kompakt, standard eller utførlig modus.

• Merk fanen DEL_Report_tab-en.png for å opprette en av de forhåndsdefinerte rapportene.

4. Klikk på Skriv ut eller Skriv ut PDF for å skrive ut listen/rapporten direkte.

Klikk på Eksporter for å eksportere listen/rapporten til en tekstfil eller en Microsoft Excel-fil.

5. Du kan se detaljer om forsendelsen hvis du klikker DEL_Show_icon.png ved siden av en forsendelsesrad.

Kolliene som inngår i forsendelsen, er listet opp nederst som separate rader. Hvis transportøren tilbyr sporing, kan du se kollistatus hvis du klikker DEL_Show_icon.png ved siden av en kollirad.

Tips

Bruk knappen Påbegynn utskrift på siden Forsendelsesdetaljer hvis du vil skrive ut en lignende forsendes. Det er nyttig hvis du vil opprette en retursending eller hvis du har kansellert en sending og vil skrive den ut på nytt.

Bruk knappen Skriv ut kopi eller Skriv ut kopi til PDF på siden Fraktdetaljer hvis du vil skrive ut en kopi av etiketten uten å sende EDI. Dette er nyttig hvis etiketten har blitt skadet eller er mistet.

Forsendelsesarkiv

1. Gå til Historikk > Forsendelser.

2. Klikk Forsendelsesarkiv.

3. Søk etter en enkelt forsendelse eller bestill et utdrag.

• Angi en nøyaktig søkeverdi, f.eks. et fullstendig forsendelsesnummer, for å søke etter en enkelt forsendelse. Ingen kostnad faktureres.

• Klikk Bestill utdrag. En utdragsperiode dekker maks. 18 måneder til den kostnaden som er angitt i nShift Delivery.

Utdraget opprettes i løpet av natten og du kan ta bort bestillingen når som helst før det.

Når utdraget er opprettet, klikker du Utførte bestillinger og DEL_Show_icon.png for å få resultatene. Filene lagres i en (1) måned.