Nøytrale transportører

ESSENTIAL STANDARD BARE TILGJENGELIG I NORDEN

Abonnementsplaner

Du kan opprette nøytrale etiketter for transportører uten forhåndsstilte krav.

Nøytrale transportører listes opp blant de andre tjenestene du kan velge blant når du skriver ut dine forsendelser.

Legge til en nøytral transportør

1. Gå til Vedlikehold > Nøytral transportør og klikk Ny nøytral transportør.

2. Klikk Ny nøytral transportør.

3. Skriv inn grunninformasjon om transportøren.

Type – "Pakke" (en etikett opprettet) eller "Gods" (både etikett og fraktseddel opprettes, og du kan legge til ekstra informasjon på etiketten).

Subid – En nøkkelverdi (tjenestekode) for å identifisere den nøytrale transportøren hvis du bruker OrderConnect.

Eksempel: <service srvid="FREE_12345" />

4. Merk av for Bestill via e-post hvis du vil bestille henting.

I feltet Mottaker angir du e-postadressen til transportørens bestillingsavdeling som du har fått av transportøren. Angi din e-postadresse i feltet E-postadresse (kopi) hvis du vil ha en kopi av bestillingen.

5. Angi adresseopplysninger hvis du vil at transportørens adresse skal skrives ut på CMR-fraktseddelen.

Bruk søkefunksjonen hvis du vil vise, endre eller ta bort en nøytral transportør.