Innstillinger

Abonnementsplaner

Du kan gjøre flere ulike innstillinger i nShift Delivery. Du kan f.eks. lage snarveier i grensesnittet, definere forhåndsinnstilte avsendere, mottakere og annen forsendelsesspesifikk informasjon.

Du kan gjøre innstillinger på tre ulike nivåer, i en hierarkisk orden.

Notat

Alle nivåer finnes ikke på alle kontoer fordi Profilhåndtering er en nShift add-on.

• Konto

• Profilgruppe

• Profil

Konto

Kontoen representerer ikke et individ. Det er kontoen for en bedrift eller organisasjon, med en bruker-ID som skal anvendes av alle brukere.

Endre innstillinger

1. Gå til Vedlikehold > Min konto.

2. Klikk Innstillinger.

3. Klikk Endre i den seksjonen der du vil gjøre endringer.

Innstillingene arves av alle profilgrupper og profiler ettersom kontoen er det høyeste nivået.

Endre kontaktinformasjon

1. Gå til Vedlikehold > Min konto.

2. Klikk Endre adresse.

3. Angi ditt navn og din e-postadresse i seksjonen Kjøper og utfør endringene.

4. Klikk Bestill.

Notat

Det er svært viktig at kontaktinformasjonen er oppdatert for at nShift skal kunne gi deg den beste servicen.

Endre lagringstid for personinformasjon

1. Gå til Vedlikehold > Min konto.

2. Klikk Personverninnstillinger.

3. Velg anonymiseringstid i seksjonen Automatisk anonymisering.

Normalt slettes personinformasjon fra din sendingshistorikk etter fem (5) år.

Endre tillatelse til administratorinnlogging

1. Gå til Vedlikehold > Min konto.

2. Klikk Personverninnstillinger.

3. Fjern merket i ruten Tillat administratorinnlogging for å hindre at supportpersonale kan logge inn på din konto.

Profilgruppe

PROFESSIONAL PLUS

En profilgruppe styrer hvilken informasjon som er tilgjengelig for profilen som tilhører profilgruppen, f.eks. avsendere, mottakere og sendingshistorikk som er lagret i den aktuelle profilgruppen.

Profilgrupper har ikke tilgang til hverandres informasjon, med unntak av den informasjonen som finnes i grunnprofilgruppen.

Endre innstillinger

1. Gå til Vedlikehold > Profilgrupper.

2. Klikk Søk.

3. Klikk DEL_Show_icon.png ved siden av den profilgruppen der du vil gjøre endringer.

4. Klikk Innstillinger.

5. Klikk Endre i den seksjonen der du vil endre innstillinger.

Innstillingene gjelder for alle profiler som tilhører profilgruppen. Fra begynnelsen arves innstillinger fra kontoen, men dette kan omgås ved å klikke DEL_Value_icon.png, forutsatt at brukeren som gjør endringene, har en rolle med den rettigheten.

Profil

PROFESSIONAL PLUS

Profiler beskrives best som ulike funksjoner i en bedrift som er representert av en eller flere brukere.

Hver profil tildeles en profil-ID og et passord som sammen med bruker-ID brukes for å logge inn i nShift Delivery. Hver profil-ID må være unik.

Hver profil tilhører en profilgruppe og kan tildeles én eller flere roller.

Endre innstillinger

1. Gå til Vedlikehold > Profiler.

2. Klikk Søk.

3. Klikk DEL_Show_icon.png ved siden av den profilen der du vil gjøre endringer.

4. Klikk Innstillinger.

5. Klikk Endre i den seksjonen der du vil endre innstillinger.

Innstillingene gjelder bare for nettopp den profilen. Fra begynnelsen arves innstillinger fra kontoen eller profilgruppen, men dette kan omgås ved å klikke DEL_Value_icon.png, forutsatt at brukeren som gjør endringene, har en rolle med den rettigheten.

Obs

Hvis du har tilgang til menyen Innstillinger og gjør endringer der, gjelder de bare for den profilen som er innlogget for øyeblikket, dvs. at resultatet blir det samme som ved å gå til Vedlikehold > Profiler, lete frem den innloggede profilen og gjøre endringer.