Serieudskrift

PROFESSIONAL STANDARD

Abonnementsplaner

Anvend serieudskrift for at udskrive flere forsendelser med samme forsendelsesoplysninger til forskellige modtagere.

Anvend serieudskrift

1. Gå til Opret forsendelser > Standardudskrift.

2. Klik på Serieudskrift.

3. Vælg tjeneste i afsnittet Tjeneste.

4. På næste side kan du angive Antal kopier.

Pas på

Antallet af kopier kan øge antallet af etiketter betydeligt.

Eksempel:

• En forsendelse med et kolli til 100 modtagere genererer 100 etiketter.

• En forsendelse med tre kolli til 100 modtagere genererer 300 etiketter.

• En forsendelse med tre kolli til 100 modtagere i to kopier genererer 600 etiketter.

5. Søg efter modtagere ved at anvende f.eks. kategori, landekode, by, postnummer.

• Klik på Tilføj alle for at tilføje alle modtagere fra søgeresultatet.

• Alternativt kan du markere de modtagere, du vil tilføje, og klikke på Tilføj markerede.

Vink

Du kan søge flere gange og tilføje modtagere efterhånden.

6. Vælg tillægstjenester og andre forsendelsesrelaterede oplysninger.

7. Når du klikker på Print, vil du se en statusindikator, eftersom systemet validerer forsendelserne, før de udskrives.

Pas på

Forlad ikke denne side, før processen er fuldført.

8. Når valideringen er klar, skal du klikke på Fortsæt for at starte udskrivningen.