Link til udskrift

Abonnementsplaner

Med link til udskrift kan du sende e-mails med et link til forsendelsesdokumentet i stedet for at vedhæfte et PDF-dokument eller lave din egen udskrivning og sende med posten.

• Du kan også udskrive en etiket til forsendelsen direkte på din printer og anvende Link til udskrift til returetiketten.

• En fordel med link til udskrift er, at forsendelsesdatoen og EDI ikke bliver forældede eller misvisende, da udskrivningen ikke aktiveres, før modtageren vælger at udskrive, dvs. anvende linket.

• Adgangen til link til udskrift varierer afhængigt af transportørkrav.

• Du kan bruge link til udskrift til både standardudskrift og udskriftsfavoritter.

• For at anvende link til udskrift via APIConnect, se  API-dokumentationen. For OnlineConnect, se Filspecifikation - XML.

Link til udskrift - Standardudskrift

1. Gå til Opret forsendelser > Standardudskrift, og udfyld dine forsendelsesoplysninger.

2. I sektionen Almene tilvalg markerer du afkrydsningsfeltet Link til udskrift.

3. Markér Send link til udskrift, hvis du gerne vil have, at linket skal sendes automatisk. Ellers lader du det være umarkeret og kopierer linket, som genereres, når du klikker Print.

4. Skriv en meddelelse, hvis du vil informere om noget ud over den standardtekst, som findes i e-mailen. Brug lodret streg (|) for linjeskift.

Bemærk

Du skal muligvis angive forskellige oplysninger afhængigt af, om din forsendelsestype er Almindelig, Kun retur eller Tur og retur.

5. Klik Print.

Link til udskrift - udskriftsfavoritter

1. Gå til Administration > Udskriftsfavoritter.

2. Klik Ny udskriftsfavorit eller Søg og derefter UO_Edit_icon_old.gif til venstre for en eksisterende udskriftsfavorit.

3. Er det en ny udskriftsfavorit, udfylder du oplysninger i henhold til instruktionerne for udskriftsfavoritter.

4. For både nye og eksisterende udskriftsfavoritter går du til sektionen Produkt- og tillægstjenester  og klikker på Rediger.

5. Gå ned til sektionen Almene tilvalg, og vælg type af link til udskrift.

Du kan specificere, om informationen skal være skjult, låst eller valgbar.

6. Markér Send e-mail, hvis du gerne vil have, at linket skal sendes automatisk. Ellers lader du det være umarkeret og kopierer linket, som genereres, når du klikker Print.

7. Skriv en meddelelse, hvis du vil informere om noget ud over den standardtekst, som findes i e-mailen. Brug lodret streg (|) for linjeskift.

Du kan tilføje link til udskrift til en eksisterende udskriftsfavorit for en enkelt forsendelse.

1. Gå til Opret forsendelser > Udskriftsfavoritter.

2. Vælg udskriftsfavorit ved at klikke på UO_Run_icon.gif.

3. På siden udskrivning - forsendelser og serviceydelser i sektionen Almene tilvalg vælger du Link til udskrift.

Indstillingen gemmes ikke i udskriftsfavoriten.