Track and Trace

ESSENTIAL PLUS

Abonnementsplaner

Track and Trace lader dine kunder følge og modtage detaljerede oplysninger om forsendelser fra din egen tracking-side med varemærke, uanset fragtfirma.

Du behøver ikke at bruge fragtfirmaets forsendelses- og pakkenummer, eftersom du bruger dine egne numre eller referencer som søgeparametre.

Når en forsendelse er blevet oprettet, altså blevet tildelt et forsendelses- og/eller pakkenummer, kan den med det samme følges fra din tracking-side.

Eksempel:

Bemærk

Track and Trace fungerer bedst med fragtfirmaer og -tjenester, der tilbyder rapportering af status og begivenheder. Det kan derfor variere, om der kan hentes status.

Vink

Tilpasset Track and Trace giver dig mulighed for at tilføje dit firmalogo eller andre billeder til din sporingsside og også tilføje links fra disse billeder.

Aktivér Track and Trace

1. Gå til Vedligeholdelse > Min konto.

2. Tryk på Indstilling af integrering.

Pas på

Læs ansvarsfraskrivelsen på siden, før tjenesten aktiveres.

3. Kryds feltet Aktivér af.

Du kan når som helst aktivere og deaktivere tjeneste.

Implementér Track and Trace

Når du har aktiveret Track and Trace kan tracking-siden tilgås via en URL.

• Du sætter sproget for Track and Trace-siden.

• Du kan enten bruge dit nShift Deliverybruger-id eller din API-nøgle som identifikation.

Bemærk

For at bruge API-nøglen skal du aktivere én af nShifts integreringstjenester på din konto.

• Du kan enten bruge reference eller ordrenummer som søgeparameter.

• Du kan specificere, om du vil se normale- eller returforsendelser.

URL-opbygning

Grund-URL: https://www.unifaunonline.com/ext.uo.yy.track

Udskift yy med en landekode.

Sprog

Kode

Dansk

da

Engelsk

en

Estisk

ee

Finsk

fi

Lettisk

lv

Norsk

no

Polsk

pl

Svensk

sv

Tysk

de

Parametre

De følgende parametre kan bruges i URL'en.

Parameter

Beskrivelse

Værdi

nøgle

Dit nShift Delivery bruger-id til at identificere din konto.

For eksempel: 0000000001

apiNøgle

Din API-nøgle til at identificere din konto.

For eksempel: JEABXK1VECV7US2O

reference

Afsenderreference til identificering af forsendelsen.

For eksempel: REF222

bestil

Forsendelsens ordrenummer til identificering af forsendelsen.

For eksempel: 33333333

retur

Bestemmer om der skal vise normale- eller returforsendelser.

True = Viser kun returforsendelsen

False = Viser kun den normale forsendelse

Bemærk

Hvis parametren ikke angives vises begge forsendelser.

I tilfælde af tastefejl vil parametren blive ignoreret og begge forsendelser bliver vist.

Eksempel med API-nøgle, ordrenummer og normal forsendelse:

https://www.unifaunonline.com/ext.uo.en.track?apiKey=JEABXK1VECV7US2O&order=33333333&return=false

Eksempel med bruger-id, reference og returforsendelse:

https://www.unifaunonline.com/ext.uo.en.track?key=0000000001&reference=REF222&return=true