Forsendelseshistorik

Abonnementsplaner

Forsendelseshistorik i nShift Delivery består af oprettede (udskrevne) forsendelser. Historikinformationen er tilgængelig i seks (6) måneder. Hvis du behøver ældre information, kan du søge efter enkelte forsendelser eller bestille udtræk fra forsendelsesarkivet. Informationen gemmes i forsendelsesarkivet i op til (5) år.

Søg efter forsendelser

1. Gå til Historik > Forsendelser.

2. Anvend søgefunktionen for at søge efter forsendelser.

3. I sektionen Præsentation findes der to måder at præsentere resultaterne på.

• Markér fanen UO_Search-en.gif for at lave en liste.

• Markér fanen UO_Report-en.gif for at lave nogle af de fordefinerede rapporter.

Lister og rapporter kan udskrives eller eksporteres til teksteditor eller Microsoft Excel.

4. Du kan se forsendelsesoplysninger, hvis du klikker UO_Show_icon.gif ved siden af en forsendelseslinje.

Pakker, der indgår i forsendelsen, listes længst nede som separate linjer. Hvis transportøren tilbyder sporing, kan du se pakkestatus, hvis du klikker UO_Show_icon.gif ved siden af en pakkelinje.

Forsendelsesarkiv

1. Gå til Historik > Forsendelser.

2. Klik Forsendelsesarkiv.

3. Søg efter en enkelt forsendelse, eller bestil et udtræk.

• Angiv en præcis søgeværdi, f.eks. et fuldt forsendelsesnummer, for at søge efter en enkelt forsendelse. Ingen omkostninger faktureres.

• Klik Bestil udtræk. En udtræksperiode dækker maks. 18 måneder til den omkostning, som angives i nShift Delivery.

Udtræket laves i løbet af natten, og du kan fjerne bestillingen når som helst inden da.

Når udtræket er lavet, klikker du Udførte bestillinger og UO_Show_icon.gif for at få resultaterne. Filerne gemmes i en (1) måned.