Profiler

Abonnementsplaner

Brug profiler til at dele en konto, men giv stadig brugerne individuelt log ind.

Vink

Lav flere profiler for ekstra sikkerhed.

Profiler beskrives bedst som forskellige funktioner inden for en virksomhed, som repræsenteres af en eller flere brugere.

Hver profil tildeles et profil-ID og en adgangskode, som skal bruges sammen med et bruger-ID for at logge ind i nShift Delivery. Hvert profil-ID skal være unikt.

Der er altid en basisprofil som er en administrativ profil. Den kan lave, redigere og fjerne andre profiler.

Bemærk

Navnet på basisprofilen afhænger af den region, som din konto tilhører.

Region

Basisprofil

Danmark

Standard

Finland

standardi

Norge

Standard

Sverige

standard

Storbritannien

standard

Lav en profil

1. Gå til Administration > Profiler.

2. Klik Ny profil.

3. Giv profilen et navn og en adgangskode.

Pas på

• Adgangskoden skal være mellem 8 og 32 tegn og indeholde mindst et bogstav og et tal.

• Kun a-z, A-Z og 0-9 er tilladt.

• Ingen sammenhængende bogstavs-, tal eller tastatursekvenser på mere end tre (3) tegn er tilladt. For eksempel er ABCD2222, AAAA1234 og QWERTY22 ikke gyldige adgangskoder.

• Adgangskoder er kun synlige, når de oprettes. Når du klikker Gem, krypteres de og kan ikke læses som tekst.

Vink

Anvend Generer ny adgangskode for at lave en gyldig og sikker adgangskode.

Anvend søgefunktionen, hvis du vil vise, ændre eller fjerne en profil.