Profilhåndtering og udskriftsfavoritter

Du kan oprette en udskriftsfavorit, som alle profiler i en profilgruppe kan bruge, i stedet for at oprette separate udskriftsfavoritter for hver profil.

Det kan f.eks. være nyttigt, hvis du har forskellige forretninger, der har de samme rettigheder og adgang til oplysninger, men som sender fra forskellige afsendere.

Bemærk

Afsenderne skal have kvik-id'er, som bruges til at knytte den rette afsender til hver enkelt profil.

1. Gå til Vedligeholdelse > Udskriftsfavoritter.

2. Tryk på Ny udskriftsfavorit.

3. Tryk på Skift i Afsendere og modtagere-sektionen.

4. Vælg Predefineret værdi fra profil indstillinger fra rullemenuen i feltet Standard afsender i afsnittet Afsender.

5. Markér afkrydsningsfeltet Låst for at forhindre brugen af den forkerte afsender.

6. Gå til Vedligeholdelse > Profiler.

7. Søg efter profilen, og klik på DEL_Show_icon.png til venstre for profilen.

8. Klik på Indstillinger.

9. Klik på Skift i afsnittet Diverse indstillinger.

10. Indtast afsenderens kvik-id i feltet Afsender.