Gæstelogin

PREMIUM PLUS

Abonnementsplaner

Gæstelogin bruger du til at dele visse forsendelsesoplysninger til personer uden for din organisation, som ikke har et almindeligt login til  nShift Delivery.

• Du kan lade modtagere af forsendelser få en komplet oversigt over alt det, du løbende sender til dem.

• Tilbyder du tredjepartslogistik eller sender for forskellige afsendere, kan du lade dine partnere følge deres forsendelser til modtageren.

Opret og del et gæstelogin

1. Gå til Historik > Forsendelser.

2. Angiv søgeværdier. Søgeresultatet af det valg, du foretager, er det, din gæst kommer til at kunne se. Ændr valget i søgningen, hvis du vil begrænse eller udvide informationen.

3. Klik Opret gæstelogin.

4. Hvis loginet kun skal gælde en begrænset periode, skal du angive udløbsdatoen i feltet Gyldig til.

Vink

Når du opretter et gæstelogin, kan du teste det ved at klikke på linket. Et nyt vindue åbnes, og du har logget ind i nShift Delivery som din gæst.

5. Hvis du vil sende linket til din gæst, skal du udfylde e-mail oplysningerne eller kopiere linket for at anvende det senere.

Vink

Opret et gæstelogin, og send det til dig selv, for at se hvordan det ser ud.

Gå til Administration > Gæstelogin, hvis du vil vise, ændre eller fjerne et gæstelogin.

Bemærk

Du kan kun ændre navn og gyldighedsperiode. Hvis du vil have andre valgmuligheder, skal du oprette et nyt gæstelogin.