Søgefavoritter

Abonnementsplaner

Du kan oprette og anvende søgefavoritter, hvis du ofte søger efter information, f.eks. modtager eller forsendelseshistorik, hvor du bruger de samme søgeparametre. Ved at gemme valg og formatering af søgeresultater kan du gentage søgninger og effektivisere tilbagevendende opgaver.

Opret en ny søgefavorit for afsender og modtager

1. Gå til Administration > Afsendere eller Modtagere.

2. Angiv søgeparametre.

3. Klik Gem som søgefavorit.

4. Hvis du anvender profilhåndtering og vil dele søgefavoritten, skal du markere afkrydsningsfeltet Del med profilgruppen.

• Hvis du opretter søgefavoritten i gruppen basisprofil, vil profiler i alle andre profilgrupper kunne anvende søgefavoritten.

• Hvis du opretter søgefavoritten i din profilgruppe, vil alle profiler, som tilhører den profilgruppe, kunne anvende og fjerne søgefavoritten.

En profil kan have adgang til 60 søgefavoritter ad gangen.

• 20 personlige søgefavoritter på profilniveau

• 20 søgefavoritter som deles i profilgruppen

• 20 søgefavoritter i gruppen basisprofil, som deles med alle andre profilgrupper

Bemærk

Når du klikker Gem, er det søgeparametrene der gemmes, ikke søgeresultatet.

For at fjerne en søgefavorit, vælg den i listen og klik DEL_Delete_icon.png.

Anvend en søgefavorit for afsendere og modtagere

1. Gå til Administration > Afsendere eller Modtagere.

2. Klik på rullemenuen i feltet Søgefavorit, og vælg en søgefavorit.

Opret en ny søgefavorit for forsendelseshistorik

1. Gå til Historik > Forsendelser.

2. Angiv søgeparametre.

3. Klik Søg.

4. Klik Opret søgefavorit.

5. Hvis du anvender profilhåndtering og vil dele søgefavoritten, skal du markere afkrydsningsfeltet Del med profilgruppen.

• Hvis du opretter søgefavoritten i gruppen basisprofil, vil profiler i alle andre profilgrupper kunne anvende søgefavoritten.

• Hvis du opretter søgefavoritten i din profilgruppe, vil alle profiler, som tilhører den profilgruppe, kunne anvende og fjerne søgefavoritten.

En profil kan have adgang til 60 søgefavoritter ad gangen.

• 20 personlige søgefavoritter på profilniveau

• 20 søgefavoritter som deles i profilgruppen

• 20 søgefavoritter i gruppen basisprofil, som deles med alle andre profilgrupper

Bemærk

Når du klikker Gem, er det søgeparametrene, der gemmes, ikke søgeresultatet.

Hvis du vil fjerne en søgefavorit, klikker du Vis søgefavoritter og DEL_Delete_old_icon.png ved siden af den søgefavorit, du vil fjerne.

Anvend en søgefavorit for forsendelseshistorik

1. Gå til Historik > Forsendelser.

2. Klik Vis søgefavoritter.

3. Klik DEL_Run_icon.png ved siden af den søgefavorit, du vil anvende.

Du kan lave genveje til dine søgefavoritter og let få adgang til dem fra menuen til venstre i nShift Delivery