Prisopfølgning

Abonnementsplaner

Prisopfølgning giver dig prisoplysninger for forsendelser, du har oprettet. Priser lagres i historikken, og du kan oprette prisrapporter for statistisk overvågning.

Prisforespørgslen foretages inden for 15 minutter efter, at forsendelsen er blevet udskrevet. Resultatet lagres i databasen, og du kan følge op på prisforespørgsler på siden Forsendelseshistorik.

I prisrapporten ser du den opkrævelige vægt og prisen, der er returneret fra prisforespørgslen.

Oprette en prisrapport

1. Gå til Historik > Forsendelser.

2. Indtast søgeværdier for at finde de forsendelser, du vil medtage.

3. Markér afkrydsningsfeltet Prisforespørgelse, hvis du vil angive en tillægspris, som føjes til resultatet.

Bemærk

Hvis du angiver både beløb og procent, lægges beløbet til først og derefter regnes procenten ud.

4. I sektionen Præsentation markerer du fanen DEL_Report_tab-en.png.

5. Vælg "Prisrapport" som Type og vælg en Sorteringsrækkefølge.

6. Tryk på Søg for at se listen i dit GUI.

Tryk på Print eller Print PDF for at udskrive listen/rapporten direkte.

Tryk på Eksportér for at eksportere listen/rapporten som tekstfil eller Microsoft Excel.

Hvis du ofte anvender den samme søgeværdi for dine rapporter, kan du oprette en søgefavorit.