Email-preadvisering

PROFESSIONAL PLUS

Abonnementsplaner

Med email-preadvisering kan du sende forhåndsinformation til kunden vedrørende en forsendelse.

• Ud over forsendelsesinformation indeholder adviseringen et sporbart pakkenummer og ofte kontaktoplysninger til transportøren.

• Med tilpasset email-preadvisering kan du oprette adviseringsskabeloner med f.eks. dit virksomhedslogo, et tilbud eller en annonce.

• Du kan tilføje en meddelelse til modtageren.

Modtagerens land afgør, hvilket sprog meddelelsen vises i.

Tilgængelige sprog:

• Dansk

• Engelsk

• Finsk

• Fransk

• Nederlandsk

• Norsk

• Svensk

• Tysk

Engelsk bruges, når det officielle sprog mangler.

• Hvis du anvender artikelregister, kan du vælge at inkludere artikelinformation i e-mailen. Det kan erstatte en følgeseddel.

• Du kan bruge advisering med både standardudskrift og udskriftsfavoritter.

• For at anvende advisering via API, se REST-API-dokumentationen. For XML, se Filspecifikation - XML.

Email-preadvisering - Standardudskrift

1. Gå til Opret forsendelser > Standardudskrift, og udfyld dine forsendelsesoplysninger.

2. I sektionen Almenee tilvalg markerer du afkrydsningsfeltet Preadvisering (e-mail).

3. Du kan skrive en personlig meddelelse ud over den generelle tekst, som findes i adviseringen. Brug lodret streg (|) for linjeskift.

4. Hvis du anvender tilpasset email-preadvisering, vælger du en skabelon.

5. Klik Print.

Email-preadvisering - udskriftsfavorit

1. Gå til Administration > Udskriftsfavoritter.

2. Klik Ny udskriftsfavorit eller Søg og derefter DEL_Edit_old_icon.png til venstre for en eksisterende udskriftsfavorit.

3. Er det en ny udskriftsfavorit, udfylder du oplysninger i henhold til instruktionerne for udskriftsfavorit.

4. For både nye og eksisterende udskriftsfavoritter går du til sektionen Produkt- og tillægstjenester og klikker Rediger.

5. Gå til sektionen Almene tilvalg, og markér afkrydsningsfeltet Predvisering (e-mail).

Du kan angive, om informationen skal være skjult, låst eller valgbar.

6. Du kan skrive en personlig meddelelse ud over den generelle tekst, som findes i adviseringen. Brug lodret streg (|) for linjeskift.

7. Hvis du har tilpasset email-preadvisering, vælger du en skabelon.

8. Gå til Opret forsendelser > Udskriftsfavoritter for at anvende udskriftsfavoriten med email-preadvisering til en forsendelse.

Du kan tilføje email-preadvisering til en eksisterende udskriftsfavorit for en enkelt forsendelse.

1. Gå til Opret forsendelser > Udskriftsfavoritter.

2. Vælg udskriftsfavorit ved at klikke DEL_Run_icon.png.

3. På siden udskrivning - forsendelse og serviceydelser, i sektionen Almene tilvalg, vælger du Preadvisering (e-mail).

Indstillingen gemmes ikke i udskriftsfavoriten.

Eksempel:

Tilpasset email-preadvisering

Med tilpasset email-preadvisering opretter du skabeloner for de adviseringer, der sendes til dine kunder.

Skabelonen kan f.eks. indeholde dit virksomhedslogo, et tilbud eller en annonce.

1. Gå til Administration > Adviseringsskabelon.

2. Klik Ny e-mailskabelon.

3. E-mail afsenders navn er det navn, f.eks. dit virksomhedsnavn, som modtageren ser.

4. Du kan uploade to billeder, ét som sidehoved og ét som sidefod. Den anbefalede billedestørrelse er 950x150 pixels. Den maksimale filstørrelse er 100 kB.

5. Vælg en Track and Trace-skabelon hvis du vil linke din forudadviseringsskabelon. Se Tilpasset Track and Trace.

6. Klik Gem for at lave skabelonen.

Klik Vis udskrivning for at se, hvordan skabelonen ser ud.

Eksempel:

Anvend søgefunktionen, hvis du vil vise, ændre eller fjerne en e-mailskabelon.

Du kan indstille en forvalgt adviseringsskabelon til en konto eller en profilgruppe.