Som nShift Delivery-bruger har du adgang til forskellige funktioner alt efter din abonnementsplan.

Din abonnementsplan afhænger af, hvornår du blev kunde hos nShift.

• Abonnementsplaner fra og med 1. januar 2022

ESSENTIAL PROFESSIONAL PREMIUM

ESSENTIAL-funktionalitet er altid inkluderet i PROFESSIONAL- og PREMIUM-abonnementsplanerne.

PROFESSIONAL-funktionalitet er altid inkluderet i PREMIUM-abonnementsplanen.

• Abonnementsplaner til og med 31. december 2021

STANDARD PLUS

STANDARD-funktionalitet er altid inkluderet i PLUS-abonnementsplanen.

Essential, Professional og Premium

Abonnementsplaner fra og med 1. januar 2022

FUNKTIONALITET

BESKRIVELSE

ESSENTIAL

PROFESSIONAL

PREMIUM

Adressebog

Opret og vedligehold dine afsendere og modtagere manuelt eller gennem filimport.

Adressebog via API

Opret og vedligehold dine afsendere og modtager via API.

Udskrivning af etiketter

Udskriv etiketter og andre forsendelsesdokumenter eller gem til senere udskrivning i henhold til transportørernes specifikationer.

Book afhentning

Bestil afhentning, når du registrerer en forsendelse.

Status for forsendelser via API

Modtag statusevents startet af dine transportører.

Track and Trace

Lad dine kunder spore deres forsendelse fra én hjemmeside uanset valg af transportør.

Forsendelseshistorik

Se forsendelser, som oversigt eller i en detaljeret visning, fra de seneste seks måneder gennem en avanceret søgemaskine.

API integration

Integrér din ERP, WMS, og andre e-handelsløsninger med nShift Delivery ved brug af REST API.

KUN TILGÆNGELIG I DE NORDISKE LANDE XML-filintegration

Integrér din ERP, WMS, og andre e-handelsløsninger med nShift Delivery ved brug af standardiserede XML-filer.

Udskriftsfavoritter

Brug udskrivningsfavoritter til at tilpasse og begrænse alternativer, når der oprettes forsendelser.

Søgefavoritter

Brug søgningsfavoritter til at tilpasse og begrænse alternativer, når der søges på forsendelseshistorik.

Artikelregister

Inkludér vareoplysninger ved registrering af pakke eller forsendelse.

Serieudskrift

Udskriv forsendelser, der indeholder de samme forsendelsesoplysninger til en gruppe af modtagere.

Email-preadvisering

Send prænotifikationer på e-mail om forsendelse og tracking, lige efter udskrivning af etiket.

Link til udskrift

Send en e-mail med et link til en forsendelses-/returlabel i stedet for at vedhæfte den som PDF eller udskriv den selv og send den med posten.

Prisforespørgelse

Udregn den forventede forsendelsespris ved at bruge den valgte transportørs egne tjenester via nShift Delivery.

Prisopfølgning

Modtag estimerede forsendelsespriser gemt i forsendelseshistorikken og opret prisrapporter.

Pris via API

Send prisforespørgsler inden bestilling af forsendelse og hent gemte priser til opfølgning.

Tilpasset email-preadvisering

Føj dit firmalogo, et tilbud eller en reklame til dine prænotifikationer.

Tilpasset Track and Trace

Føj dit firmalogo, et tilbud eller en reklame til din "track and trace"-side.

Konsolideret forsendelse

Arbejd kontinuerligt med en enkelt forsendelse ved at tilføje pakker én efter én.

Planlagt forsendelsesrapport

Generér skemalagte rapporter af din forsendelseshistorik.

Leveringstidsrapport

Generér rapporter over leveringstider baseret på transportørernes statusinformation.

Gæstelogin

Del visse forsendelsesoplysninger, såsom forsendelseshistorik, med personer uden for din organisation.

Profilhåndtering

Giv forskellige dele af din organisation deres egne visninger ved at administrere brugeres rettigheder over og adgange til information.

ADD-ON

ADD-ON

Udtræk af forsendelseshistorik

Bestil ekstrakter fra forsendelsesarkivet, der opbevarer optegnelser i op til fem år.

KØB I APPEN

KØB I APPEN

KØB I APPEN

Hvis du vil opgradere eller bestille tillæg, kan du besøge vores webshop, når du er logget på nShift Delivery, eller kontakte nShift sales.

Standard og Plus