Forsendelsesstatus

Forsendelsesstatus anmodet af transportør, som relaterer sig til den faktiske levering er tilgængelig for de fleste transportører.

Bemærk

De fleste store transportører sender statusinformation automatisk, men for visse skal du bede om, at statusrapportering aktiveres. En del transportører tilbyder slet ikke statusrapportering.

Statusevents i Delivery
  • Udskrevet

• Udlevering påbegyndt

• På vej

• Ankommet udleveringssted

• Udleveret

• Deludleveret

• Returneret

• Slettet

Vink

Forsendelsesstatus er en forudsætning for leveringstidsrapport.

En leverancetidsrapport hjælper dig med at få bedre kontrol over dine forsendelser og at arbejde aktivt med at forkorte gennemløbstider.

Aktivér statusrapportering

1. Gå til Administration > Min konto, og klik på Aktivér statusrapportering.

2. Vælg de kundenumre, for hvilke statustilbagemelding skal aktiveres.

Bemærk

Det kan tage nogle dage, før statusoplysningerne opdateres.

Søg efter forsendelsesstatus

1. Gå til Historik > Forsendelser.

2. Anvend søgefunktionen for at søge efter forsendelser.

Vink

Kryds af i boksen Status og vælg hvilke statusser, der skal søges efter for at filtrere i forsendelser med forskellige statusser.

3. I sektionen Præsentation findes der to måder at præsentere resultaterne på.

• Markér fanen-DEL_Search_tab-en.png for at lave en liste i kompakt, standard eller udførlig tilstand.

• Markér fanen DEL_Report_tab-en.png for at lave nogle af de fordefinerede rapporter.

4. Tryk på Print eller Print PDF for at udskrive listen/rapporten direkte.

Tryk på Eksportér for at eksportere listen/rapporten som tekstfil eller Microsoft Excel.