Skip to main content

nShift Delivery Help Center

Leverancetidsrapport

En leverancetidsrapport hjælper dig med at få bedre kontrol over dine forsendelser og at arbejde aktivt med at forkorte gennemløbstider. Den viser, hvor lang tid det tog, fra transportøren overtog forsendelsen, til den kom frem til afhentningsstedet eller blev leveret til modtageren. Du kan også se, hvor længe forsendelsen lå på afhentningsstedet, før modtageren hentede den.

For at beregne leverancetid skal dine transportører løbende sende statusinformation til nShift Delivery.

De fleste store transportører gør det automatisk, men for visse skal du bede om, at statusrapportering aktiveres. En del transportører tilbyder slet ikke statusrapportering.

Opret leverancetidsrapporter

 1. Gå til Historik > Forsendelser.

 2. Angiv søgeværdien. Søgeresultatet af dit udvalg er det, der vil indgå i leverancetidsrapporten.

  Status-feltet, skal du vælge "Ankommet til afhentningssted", "Afleveret" eller begge.

 3. I afsnittet Præsentation skal du markere UO_Report-en.gif og vælge "Leverancetidsrapport" som Type og indstille Sorteringsrækkefølge til "Forsendelsesnummer" og klikke på Søg.

  Pas på

  Det er ikke muligt at sortere efter "Kollinummer", eftersom leverancetider gælder en hel forsendelse. En del transportører anvender ikke forsendelsesnummer. Da er det vigtigt at have angivet et ordrenummer eller et referencenummer for nemt at kunne identificere en bestemt forsendelse.

 4. Forsendelser, som ikke er afhentet, får en værdi i kolonnen På vej til afhentningssted (dage). Når modtageren henter forsendelsen, angives en værdi også i kolonnen På vej til aflevering (dage).

  Forsendelser, som ikke kommer til et afhentningssted, men leveres direkte til modtageren, har kun en værdi i kolonnen På vej til afhentning (dage).

Hvis du ofte anvender den samme søgeværdi for dine rapporter, kan du oprette en søgefavorit.

Aktivér leverancetidsrapport

 1. Gå til Vedligeholdelse > Min konto, og klik på Aktivér statustilbagemelding.

 2. Vælg de kundenumre, for hvilke statustilbagemelding skal aktiveres.

Bemærk

Det kan tage nogle dage, før statusoplysningerne opdateres.