Genveje

Menuen i venstre side benyttes til dine eller din profils genveje. Du kan oprette genveje til ofte besøgte sider og til udskrivnings- og søgefavoritter og så benytte dem fra genvejsmenuen.

Opret genveje

1. Gå til Indstillinger > Grænseflade.

2. Tryk på Rediger.

3. I sektionen Genveje, vælg de genveje, du vil have vist i genvejsmenuen.

4. DEL_ShortcutsSetup_page-en.png

Genveje – opsætning og resultat

Bemærk

Hvis du vælger Udskriftsfavoritter (standard) og/eller Søgefavoritter (standard), bliver de vist som overskrifter med de udskrifts- og søgefavoritter, du har valgt, nedenunder.

5. Tryk på Gem eller fortsæt med at vælge udskrifts og/eller søgefavoritter.

Opret genveje til udskriftsfavoritter

1. Opret din(e) udskriftsfavorit(ter).

2. Gå til Indstillinger > Grænseflade.

3. Tryk på Rediger.

4. I sektionen Genveje, vælg de genveje, du vil have vist i genvejsmenuen.

5. Vælg udskriftsfavoritter (direkte).

6. I sektionen Udskriftsfavoritter vælg hvilke udskriftsfavoritter, der skal vises som genveje.

Genveje til udskriftsfavoritter – opsætning og resultat

7. Tryk på Gem.

Opret genveje til søgefavoritter

1. Opret din(e) søgefavorit(ter).

2. Gå til Indstillinger > Grænseflade.

3. Tryk på Rediger.

4. I sektionen Genveje, vælg de genveje, du vil have vist i genvejsmenuen.

5. Vælg søgefavoritter (direkte).

6. I sektionen Søgefavoritter vælg hvilke søgefavoritter, der skal vises som genveje.

Genveje til søgefavoritter – opsætning og resultat

7. Tryk på Gem.

Alle genveje – opsætning og resultat