Skemalagt forsendelsesrapport

Du kan oprette rapporter, som indeholder forsendelseshistorik ud fra de kriterier, du vælger, f.eks. tjeneste og status. Rapporten kan genereres hver dag, uge eller måned.

Opret skemalagt forsendelsesrapport

1. Gå til Administration > Rapporter.

2. Klik på Opret rapport.

3. Hvis du ikke ønsker, at rapporten aktiveres direkte, skal du markere afkrydsningsfeltet Deaktiveret.

4. I afsnittet Planlægning angiver du, hvor ofte rapporten skal genereres.

"Dag", "Uge" og "Måned" betyder, at rapporten vil indeholde forsendelser fra den foregående dag, uge eller måned.

5. I afsnittet Basisinformation vælger du format og datotype, f.eks. udskriftsdato, forsendelsesdato eller dato for seneste statusopdatering.

6. Markér de kolonner, du vil have med i rapporten.

7. Du kan specificere udvalgskriterier for rapporten, hvis du klikker på Ændre valg af kriterier i afsnittet Filter. Du kan f.eks. vælge kun at inkludere forsendelser til en specifik modtager eller forsendelser, som er sendt med en speciel tjeneste.

Bemærk

"Dato" er ikke et gyldigt udvalgskriterium, eftersom skemalagte forsendelsesrapporter baseres på foregående dag, uge eller måned. Dato kan anvendes til at teste rapporten ved at klikke på Søg, når kriterierne er valgt.

Anvend søgefunktionen, hvis du vil vise, ændre eller fjerne en forsendelsesrapport.

Hent skemalagt forsendelsesrapport

Skemalagte forsendelsesrapporter genereres om natten. Resultatet hentes i grænsefladen i nShift Delivery eller via en webtjeneste.

• Grænsefladen i nShift Delivery.

1. Gå til Vedligeholdelse > Rapporter, og anvend søgefunktionen.

2. Gå til rapportens detaljeside ved at klikke på DEL_Show_icon.png. I afsnittet Historik skal du klikke på DEL_Run_icon.png ud for rapportdatoen.

• Webtjeneste

Se Fetch files with HTTP.

Bemærk

Alle rapporter er tilgængelige i en (1) måned, og derefter fjernes de.