Ny transportør

Hvis du har aftaler med andre transportører end dem, du bruger i Delivery i dag, kan du tilføje dem i webshoppen. Med nogle få klik kan du starte forsendelse med alle dine transportører fra ét sted.

1. Gå til Webshoppen via hurtigmenuen i højre side eller fra menuen i toppen.

2. Vælg Tilføj flere transportører.

3. Søg efter den transportør, du vil tilføje.

4. Klik på Vis.

5. Klik på Til bestillingssiden.

6. Udfyld de obligatoriske tekstfelter (*).

Bemærk

Sørg for at indtaste en relevant kontaktperson, så du ikke risikerer at gå glip af vigtige oplysninger.

Kontakt transportøren, hvis du er usikker på, hvilket kundenummer der skal anvendes.

7. Læs og godkend nShifts generelle vilkår og betingelser.

8. Klik på Bestil.

Du vil modtage en e-mail, når ordren er håndteret – normalt den samme dag.

1. Gå til Administration > Afsendere.

2. Vælg Ny afsender og brug søgefunktionen til at finde din afsender.

Bemærk

Hvis du har mere end én afsender, skal du tilføje transportøren på alle afsendere.

3. Gå til afsnittet Transportører.

4. Klik på DEL_AddCarrier_button-en.png.

5. Vælg en transportør fra rullemenuen Transportør.

6. Indtast transportørens kundenummer i feltet Kundenr.

Vink

Kontakt transportøren, hvis du er usikker på, hvilket kundenummer der skal anvendes.

7. Indtast andre transportøroplysninger, hvis det er relevant eller anmodet af transportøren.

8. Tryk Gem.