Prisforespørgelse

Abonnementsplaner

For nogle transportører kan du finde ud af prisen for en forsendelse ved at anvende transportørens egen tjeneste for prisforespørgelse via nShift Delivery.

Prisen beregnes i henhold til din aftale med transportøren. Det gælder for en specifik forsendelse.

Bemærk

Adgang til Prisforespørgelse kan variere alt efter region.

Bring

Du behøver ikke angive nogen specifikke oplysninger i nShift Delivery for at anvende prisforespørgelse for Bring-tjenester.

DB Schenker

Prisforespørgelse er ikke tilgængelig for forsendelser, hvor en anden end afsenderen betaler fragten.

For at anvende tjenesten skal du registrere dit DB Schenker kundenummer og en særlig adgangskode for DB Schenkers e-tjenester.

1. Gå til schenker.se/access for at ansøge om en adgangskode.

2. Gå til Administration > Min konto i nShift Delivery.

3. Klik Indstillinger.

4. Klik Rediger i sektionen DB Schenker.

5. Angiv bruger-ID og adgangskode.

Hvis du har mere end et kundenummer, kan du registrere adgangskoden for en afsender.

1. Gå til Administration > Afsendere.

2. Anvend søgefunktionen for at søge efter en afsender.

3. Klik UO_Edit_icon_old.gif til venstre for afsenderen.

4. Angiv adgangskoden i feltet Prisforespørgelse password for DB Schenker.

5. Vælg "Fra transportør" i feltet Prisforespørgelse.

DHL Express

For at anvende prisforespørgelse skal du aktivere nShift Delivery.

1. Gå til Administration > Min konto.

2. Klik Indstillinger.

3. Klik Rediger i sektionen DHL Express.

4. Markér afkrydsningsfeltet Prisstatistik.

DHL Freight

For at anvende prisforespørgelse skal du registrere dit DHL e-ID og den adgangskode, du får fra DHL og angive dem i nShift Delivery.

1. Gå til www.dhlfreight.se, og registrer dig (øverst til højre) for at logge ind hos DHL og ansøge om et DHL e-ID.

2. Gå til Administration > Min konto i nShift Delivery.

3. Klik Indstillinger.

4. Klik Rediger i sektionen DHL Freight.

5. Angiv DHL e-ID og adgangskode.

PostNord Logistics AS

For at anvende tjenesten skal du registrere dine PostNord Logistics AS legitimationsoplysninger.

1. Gå til Administration > Afsendere.

2. Anvend søgefunktionen for at søge efter en afsender.

3. Klik UO_Edit_icon_old.gif til venstre for afsenderen.

4. Angiv brugernavn i feltet Prisforespørgsel, brugernavn for PostNord Logistics AS.

5. Angiv adgangskoden i feltet Prisforespørgelse password for PostNord Logistics AS.

TNT

For at anvende prisforespørgelse skal du registrere dit bruger-ID og adgangskoden fra TNT samt valuta.

1. Gå til Administration > Min konto i nShift Delivery.

2. Klik Indstillinger.

3. Klik Rediger i sektionen TNT.

4. Angiv bruger-ID, adgangskode og valuta.

UPS

For at anvende tjenesten skal UPS aktivere din konto.

• Send dit bruger-ID (edi) til din salgskontakt hos UPS.

Hvis du ikke kender dit bruger-ID (edi), kan du finde det i nShift Delivery.

1. Gå til Administration > Min konto.

2. Klicka Indstillinger.

3. Gå til sektionen UPS.

Anvend prisforespørgelse

Når du har registreret alle nødvendige oplysninger, vises knappen Prisforespørgelse, når du opretter en forsendelse, enten med standardudskrift eller udskriftsfavorit.

Bemærk

Prisoplysningerne opdateres ikke altid i takt med tjenesteopdateringer. Afgifter relateret til visse supplerende tjenester kan mangle i resultatet af prisforespørgslen.