DB Schenker

Prisforespørgelse er ikke tilgængelig for forsendelser, hvor en anden end afsenderen betaler fragten.

For at anvende tjenesten skal du registrere dit DB Schenker kundenummer og en særlig adgangskode for DB Schenkers e-tjenester.

1. Gå til schenker.se/access for at ansøge om en adgangskode.

2. Gå til Administration > Min konto i nShift Delivery.

3. Klik Indstillinger.

4. Klik Rediger i sektionen DB Schenker.

5. Angiv bruger-ID og adgangskode.

Hvis du har mere end et kundenummer, kan du registrere adgangskoden for en afsender.

1. Gå til Administration > Afsendere.

2. Anvend søgefunktionen for at søge efter en afsender.

3. Klik UO_Edit_icon_old.gif til venstre for afsenderen.

4. Angiv adgangskoden i feltet Prisforespørgelse password for DB Schenker.

5. Vælg "Fra transportør" i feltet Prisforespørgelse.