Lav en profil

1. Gå til Administration > Profiler.

2. Klik Ny profil.

3. Vælg en profilgruppe.

4. Giv profilen et navn og en adgangskode.

Pas på

• Adgangskoden skal være mellem 8 og 32 tegn og indeholde mindst et bogstav og et tal.

• Kun a-z, A-Z og 0-9 er tilladt.

• Ingen sammenhængende bogstavs-, tal eller tastatursekvenser på mere end tre (3) tegn er tilladt. For eksempel er ABCD2222, AAAA1234 og QWERTY22 ikke gyldige adgangskoder.

• Adgangskoder er kun synlige, når de oprettes. Når du klikker Gem, krypteres de og kan ikke læses som tekst.

Vink

Anvend Generer ny adgangskode for at lave en gyldig og sikker adgangskode.

5. Tildel profilen en eller flere roller.

Anvend søgefunktionen, hvis du vil vise, ændre eller fjerne en profil.