Gemte udskrivninger

Abonnementsplaner

Du kan forberede forsendelser, enten med standardudskrift eller udskriftsfavoritter, og gemme dem til senere udskrivning.

Du kan udskrive direkte til en printer eller udskrive til PDF.

Udskriv gemte udskrivninger

1. Gå til Opret forsendelser > Gemte udskrivninger.

2. Anvend søgefunktionen for at finde de gemte udskrivninger, du gerne vil udskrive.

3. Klik PrintPrint fremsøgtePrint PDF eller Print fremsøgte via PDF.

• Hvis udskrivningen gik godt og skal bruges, klik Udskrivningsrapport. Ellers klik Tilbage for at lave en ny udskrivning.

• Hvis udskrivningen gik godt, men ikke skal bruges, klik Annuller.

• Hvis udskrivningen ikke gik godt, men problemet kan rettes med det samme, for eksempel ved at tilføje etiketter, retter du problemet og klikker Annuller og print igen.

• Hvis udskrivningen ikke gik godt, men problemet kan rettes senere, for eksempel hvis printeren er i stykker, klikker du Annuller og gem og fortsætter, når problemet er rettet.

Pas på

Visse transportører kommunikerer via EDI og andre via API, hvilket kan have betydning, når du kasserer en forsendelse.

Hvis du kasserer en forsendelse før EDI'en er afsendt (EDI-transportør):

• Transportøren modtager ingen information.

• Hvis du benyttet etiketten alligevel, vil transportøren muligvis sanktionere dig for at benytte en ikke-EDI-kompatibel etikett.

Hvis du kasserer forsendelsen efter EDI'en er afsendt (EDI-transportør) eller hvis du benytter en API-transportør:

• Annulleringen finder kun sted i Delivery og etiketten er stadig gyldig til brug hos transportøren.

• Hvis du ikke bruger etiketten, vil visse transportører muligvis sanktionere dig, da de ikke modtog nogen pakke som ellers forventet.

Kontakt transportøren, hvis du ikke er sikker på reglerne.

Hvis transportøren tilbyder afhentning, og du ønsker at booke, klik Book, eller gør det senere i Opret forsendelser > Bestill afhentning.

Bemærk

Gemte udskrivninger, som ikke er blevet skrevet ud, slettes efter tre (3) måneder.