Serieutskrift

PROFESSIONAL STANDARD

Abonnementsplaner

Bruk serieutskrift for å skrive ut flere forsendelser med samme informasjon til forskjellige mottakere.

Bruk serieutskrift

1. Gå til Forsendelser > Standardutskrift.

2. Klikk på Serieutskrift.

3. Velg tjeneste i feltet Tjeneste.

4. På neste side kan du oppgi Antall kopier.

Obs

Antallet kopier kan øke antallet etiketter betraktelig.

Eksempel:

• En forsendelse med én pakke til 100 mottakere genererer 100 etiketter.

• En forsendelse med tre pakker til 100 mottakere genererer 300 etiketter.

• En forsendelse med tre pakker til 100 mottakere genererer 300 etiketter.

5. Søk etter mottakere ved å bruke f.eks. kategori, landskode, leveringsby, postnummer.

• Klikk på Legg til alle for å legge til alle mottakere fra søkeresultatet.

• Du kan også velge mottakerne du vil legge til og klikke på Legg til valgte.

Tips

Du kan søke flere ganger og legge til mottakere etter hvert.

6. Velg tilleggstjenester og annen forsendelsesrelatert informasjon.

7. Når du klikker på Skriv ut, vises en forløpsindikator fordi systemet validerer forsendelsene før de skrives ut.

Obs

Ikke naviger bort fra denne siden før prosessen er fullført.

8. Når valideringen er utført, klikk på Fortsett for å begynne å skrive ut.