Prisforespørsel

PROFESSIONAL PLUS

Abonnementsplaner

For visse transportører kan du finne ut prisen for en forsendelse ved å bruke transportørens egen tjeneste for prisforespørsler via nShift Delivery.

Prisen beregnes i henhold til din avtale med transportøren. Det gjelder for en spesifikk forsendelse.

Notat

Tilgang til Prisforespørsel kan variere avhengig av region.

Bring

Du trenger ikke å angi noen bestemt informasjon i nShift Delivery for å bruke prisforespørsel for Bring-tjenester.

DB Schenker

Prisforespørsel er ikke tilgjengelig for forsendelser der en annen enn avsenderen betaler frakten.

For å bruke tjenesten må du registrere ditt DB Schenker-kundenummer og et eget passord for DB Schenkers e-tjenester.

1. Gå til schenker.se/access for å søke om et passord.

2. Gå til Vedlikehold > Min konto i nShift Delivery.

3. Klikk Innstillinger.

4. Klikk Endre i seksjonen DB Schenker.

5. Angi bruker-ID og passord.

Hvis du har mer enn ett kundenummer, kan du registrere passordet for en avsender.

1. Gå til Vedlikehold > Avsendere.

2. Bruk søkefunksjonen for å søke etter en avsender.

3. Klikk UO_Edit_icon_old.gif til venstre for avsenderen.

4. Angi passordet i feltet Prisforespørsel passord for DB Schenker.

5. Velg "Fra transportør" i feltet Prisforespørsel.

DHL Express

For å bruke prisforespørsel må du aktivere i nShift Delivery.

1. Gå til Vedlikehold > Min konto.

2. Klikk Innstillinger.

3. Klikk Endre i seksjonen DHL Express.

4. Merke av i ruten Prisstatistikk.

DHL Freight

For å bruke prisforespørsel må du registrere din DHL e-ID og ditt passord, som du får fra DHL, og angi det i nShift Delivery.

1. Gå til www.dhlfreight.se og registrer deg (øverst til høyre) for å logge inn hos DHL og søke om en DHL e-ID.

2. Gå til Vedlikehold > Min konto i nShift Delivery.

3. Klikk Innstillinger.

4. Klikk Endre i seksjonen DHL Freight.

5. Angi DHL e-ID og passord.

PostNord Logistics AS

For å bruke tjenesten må du oppgi påloggingsinformasjonen din for PostNord Logistics AS.

1. Gå til Vedlikehold > Avsendere.

2. Bruk søkefunksjonen for å søke etter en avsender.

3. Klikk UO_Edit_icon_old.gif til venstre for avsenderen.

4. Angi passordet i feltet Brukernavn for prisforespørsel for PostNord Logistics AS.

5. Angi passordet i feltet Prisforespørsel passord for PostNord Logistics AS.

TNT

For å bruke prisforespørsel må du registrere din bruker-ID og ditt passord fra TNT samt valuta.

1. Gå til Vedlikehold > Min konto i nShift Delivery.

2. Klikk Innstillinger.

3. Klikk Endre i seksjonen TNT.

4. Angi bruker-ID, passord og valuta.

UPS

For å bruke tjenesten må UPS aktivere din konto.

• Send din bruker-ID (edi) til din salgskontakt hos UPS.

Hvis du ikke kjenner til din bruker-ID (edi), kan du finne den i nShift Delivery.

1. Gå til Vedlikehold > Min konto.

2. Klikk Innstillinger.

3. Gå til seksjonen UPS.

Bruke prisforespørsel

Når du har registrert all nødvendig informasjon, vises knappen Prisforespørsel når du oppretter en forsendelse, enten med standardutskrift eller utskriftsfavoritter.

Notat

Prisopplysningene oppdateres ikke alltid i takt med tjenesteoppdateringer. Avgifter koblet til visse tilleggstjenester kan mangle i resultatet for prisforespørselen.