Opprette en profil

1. Gå til Vedlikehold > Profiler.

2. Klikk Ny profil.

3. Velg en profilgruppe.

4. Gi profilen et navn og et passord.

Obs

• Passordet må bestå av mellom 8 og 32 tegn og inneholde minst én bokstav og ett tall.

• Bare a-z, A-Z og 0-9 er tillatt.

• Det er ikke tillatt med sammenhengende bokstav-, siffer- eller tastaturrekkefølger på mer enn tre (3) tegn. Det vil si at f.eks. ABCD2222, AAAA1234 og QWERTY22 ikke er gyldige passord.

• Passord er bare synlige når de opprettes. Når du klikker Fullfør, krypteres de og kan ikke leses som tekst.

Tips

Bruk Opprett et nytt passord for å opprette et gyldig og sikkert passord.

5. Tildel profilen én eller flere roller.

Bruk søkefunksjonen hvis du vil vise, redigere eller ta bort en profil.