Tulostusarkisto

Voit luoda lähetyksiä, joko luo lähetys tai tulostussuosikit kohdassa ja tallentaa lähetykset myöhempää tulostusta varten.

Tulostusarkistosta tulostus

1. Mene Lähetysasiakirjat > Tulostusarkisto.

2. Etsi tulostettavat lähetykset käyttämällä hakuarvoja.

3. Napsauta Tulosta.

• Mikäli tulostus onnistui ja lähetys lähetetään, napsauta Tulosta raportti tai Takaisin, luodaksesi uuden lähetyksen.

• Mikäli tulostus onnistui, mutta lähetystä ei lähetetä, napsauta Peruuta.

• Mikäli tulostus ei onnistunut, mutta ongelma ratkesi heti, valitse Peruuta ja tulosta.

• Mikäli tulostus epäonnistui ja ongelma voidaan selvittää myöhemmin, napsauta Peruuta ja arkistoi, ja jatka ongelman selvittyä.

Mikäli kuljetuspalvelussa on mahdollista tilata nouto, voit tehdä tämän joko lähetyksen luonnin yhteydessä, tulostuksen yhteydessä Tilaa painikkeella tai myöhemmin kohdassa Lähetysasiakirjat > Noutotilaus.

Tärkeää

Tallennetut lähetykset poistetaan kolmen (3) kuukauden jälkeen.