Linkistä tulostus

PLUS

Linkistä tulostus toiminnallisuus mahdollistaa sen, että toinen osapuoli voi puolestasi tulostaa lähetyksen asiakirjat linkin avulla sen sijaan, että tulostaisit itse asiakirjat ja lähettäisit ne sähköpostitse.

• Voit tulostaa lähtevästä tilauksesta asiakirjat suoraan ja käyttää palautuksessa linkistä tulostusta.

• Linkistä tulostuksen etu on, että lähetys aktivoituu vasta, kun linkin vastaanottaja tulostaa asiakirjat. Tulostuksen jälkeen, lähtee sähköinen tiedonsiirto kuljetusliikkeelle oikealla lähetyspäivämäärällä.

• Linkistä tulostus toimintoa voit käyttää kuljetuspalveluissa, joissa on käytössä osoitekortti ja/tai rahtikirja.

• Linkistä tulostusta voit käyttää luo lähetys ja tulostustusuosikkien kanssa.

• Linkistä tulostus integraation kautta ohjeet löydät: APIConnect REST API documentation ja OnlineConnect XML file specification.