Linkistä tulostus

PROFESSIONAL PLUS

Tilaussuunnitelmat

Linkistä tulostus toiminnallisuus mahdollistaa sen, että toinen osapuoli voi puolestasi tulostaa lähetyksen asiakirjat linkin avulla sen sijaan, että tulostaisit itse asiakirjat ja lähettäisit ne sähköpostitse.

• Voit tulostaa lähtevästä tilauksesta asiakirjat suoraan ja käyttää palautuksessa linkistä tulostusta.

• Linkistä tulostuksen etu on, että lähetys aktivoituu vasta, kun linkin vastaanottaja tulostaa asiakirjat. Tulostuksen jälkeen, lähtee sähköinen tiedonsiirto kuljetusliikkeelle oikealla lähetyspäivämäärällä.

• Linkistä tulostus toimintoa voit käyttää kuljetuspalveluissa, joissa on käytössä osoitekortti ja/tai rahtikirja.

• Linkistä tulostusta voit käyttää luo lähetys ja tulostustusuosikkien kanssa.

• Linkistä tulostus integraation kautta ohjeet löydät: API REST API documentation ja XML XML file specification.

Linkistä tulostus - Luo lähetys

1. Mene kohtaan Lähetysasiakirjat > Luo lähetys ja täydennä lähetyksen tiedot.

2. Kohdassa Yleiset lisäedut, valitset Linkistä tulostus.

3. Valitse Lähetä linkki tulostukseen, mikäli haluat lähettää linkin automaattisesti sähköpostitse. Muussa tapauksessa poista valinta ja kopio linkki, kun olet napsauttanut Tulosta.

4. Viesti kohdassa voit kirjoittaa vastaanottajalle viestin. Käytä pystyviiva merkkiä (|) rivinvaihdossa.

Huomaa

Viestin sisällön voit muotoilla sen mukaan, onko kysymyksessä Normaali,  Ainoastaan palautus vai Normaali ja palautus lähetys.

5. Napsauta Tulosta.

Linkistä tulostus - Tulostussuosikit

1. Mene kohtaan Ylläpito > Tulostussuosikit.

2. Napsauta Uusi tulostussuosikki, tai Etsi olemassa oleva tulostussuosikki ja valitse vasemmalta DEL_Edit_old_icon.png.

3. Uusi tulostussuosikki, lisää tiedot ohjeen mukaisesti tulostussuosikit.

4. Uusi ja olemassa oleva tulostussuosikki, mene kohtaan Palvelu ja lisäpalvelut ja napsauta Muokkaa.

5. Mene kohtaan Yleiset lisäedut ja valitse Linkistä tulostus.

Voit määritellä kohdassa onko tiedot lukittu, piilotettu tai valittavissa.

6. Valitse Lähetä sähköposti mikäli haluat, että linkki lähtee automaattisesti sähköpostitse. Muussa tapauksessa, jätä valinta pois ja kopio luotu linkki, kun napsautat  Tulosta.

7. Viesti kohdassa voit kirjoittaa vastaanottajalle viestin. Käytä pystyviiva merkkiä (|) rivinvaihdossa.

Voi lisätä linkistä tulostuksen yksittäiselle lähetykselle olemassa olevalle tulostussuosikille.

1. Mene kohtaan Lähetysasiakirjat > Tulostussuosikit.

2. Valitset tulostussuosikki napsauttamalla DEL_Run_icon.png.

3. Sivulla Luo lähetys - Lähetyksen tiedot ja lisäpalvelut, kohdassa Yleiset lisäedut, valitse Linkistä tulostus.

Asetukset eivät tallennu tulostussuosikkiin.