Lähetyshistoria

Lähetyshistoria Unifaun Online järjestelmässä sisältää luodut (tulostetut) lähetykset. Lähetyshistoria tiedot ovat saatavilla kuuden (6) kuukauden ajan. Mikäli tarvitset  vanhemmista lähetyksistä tietoja, voit hakea yksittäistä lähetystä tai tilata otteen lähetysarkistosta. Lähetysarkistosta tiedot ovat saatavilla viiden (5) vuoden ajan.

Etsi lähetyksiä

1. Mene Historia > Lähetykset.

2. Käytä hakuarvoja lähetyksien etsimiseen.

3. Kohdassa Esittelytapa on valittavissa kaksi tapaa, miten hakutulos esitetään.

• Valitse UO_Search-en.gif painike luodaksesi listauksen lähetyksistä.

• Valitse UO_Report-en.gif painike luodaksesi raportin lähetyksistä.

Hakutulokset voit joko tulostaa tai viedä teksti- tai MicrosoftExcel-tiedostoon.

4. Voit tarkastella lähetyksen tarkempia tietoja, napsauttamalla vasemmalta UO_Show_icon.gif.

Lähetyksen kollinumerot, ovat näkyvät lähetyksen tiedoissa erillisillä riveillä. Mikäli kuljetusliike tukee lähetyksen seurantaa, voit seurata lähetyksen kulkua napsauttamalla kollinumeron edessä olevaa UO_Show_icon.gif painiketta.

Lähetysarkisto

ADD-ON

1. Mene Historia > Lähetykset.

2. Napsauta Lähetysarkisto.

3. Hae yksittäistä lähetystä tai tilaa ote.

• Voit hakea yksittäistä lähetystä tarkalla hakuarvolla esim. Lähetysnumero. Tämä on ilmainen hakutoiminto.

• Napsauta Tilaa ote. Otteen aikaväli on maks. 18 kuukautta ja hintatieto on näkyvissä Unifaun Online järjestelmässä.

Ote luodaan yöaikaan ja voit poistaa tilauksen ennen ajankohtaa.

Valmiit otteet löydät kohdasta, napsauttamalla Valmiit tilaukset ja UO_Show_icon.gifpainike. Tiedostot säilytetään käyttöliittymässä yhden (1) kuukauden ajan.