Lähetyshistoria raportti

PLUS

Voit luoda raportteja lähetyksistä omilla hakuehdoilla esim. kuljetuspalvelun mukaan. Raportti voidaan luoda päivittäin, viikottain tai kuukausittain.

Luo lähetyshistoria raportti

1. Mene Ylläpito > Raportit.

2. Napsauta Luo raportti.

3. Mikäli et halua , että raportti aktivoidaan heti, valitse Poiskytketty.

4. Kohdassa Jaksotus, valitset kuinka usein haluat raportin luotavaksi.

Valittavissa olevat vaihtoehdot: "Päivä", "Viikko" tai "Kuukausi". Valinnan perusteella raportilla on näkyvissä lähetykset joko edellisen päivän, viikon tai kuukauden ajalta.

5. Kohdassa Perustiedot, valitset tiedoston muodon ja päivämäärän.

6. Valitse sarakkeet, jotka haluat sisällyttää raporttiin.

7. Raportin valintaperusteet määritellään kohdassa Suodatus ja Muuta valintoja. Voit valita esimerkiksi valita lähetykset, jotka ovat yhdelle vastaanottajalle tietyllä kuljetuspalvelulla.

Huomautus

Lähetyshistoriassa "Päivämäärä" valinta ei ole käytössä, koska raportin luonti perustuu edelliseen päivään, viikkoon tai kuukauteen. Voit käyttää "Päivämäärä" valintaa, kun testaat raportin valintaperusteita, napsauta Etsi niin saat tiedot näkyviin.

Voit tarkastella, muokata ja/tai poistaa olemassa olevia raportteja.

Hae lähetysraportti

Lähetysraportit luodaan järjestelmässä yön aikana. Raportit voidaan hakea Unifaun Online käyttöliittymästä tai HTTP-tekniikan kautta.

• Unifaun Online käyttöliittymä

1. Mene Ylläpito > Raportit ja käytä hakutoimintoa.

2. Siirry tarkastelemaan raporttia napsauttamalla UO_Show_icon.gifHistoria kohdassa, napsauta UO_Run_icon.gif päivämäärän edessä.

• HTTP-tekniikka

Raportti voidaan hakea käyttämällä HTTP-tekniikka, lue tarkemmat ohjeet Fetch files with HTTP.

Tärkeää

Raportit ovat näkyvissä käyttöliittymässä yhden (1) kuukauden ajan, jonka jälkeen ne poistetaan.