Unifaun Online Help Center

Integrationer

• APIConnect

REST API för integration med ERP-, WMS-, eller e-handelssystem.

• OnlineConnect

Serverapplikation för integration med ERP-, WMS-, eller e-handelssystem via XML-fil.

• XML-filspecifikation

FIlspecifikation för OnlineConnect.

• API för kodlistor

Stödfunktionalitet för att optimera integration.

• Track & Trace

Gör dina sändningar spårbara genom att använda ditt eget ordernummer eller referens.

• Embed & Link

Länka direkt från din e-handelsplattform eller annat primärt system till lagrade utskrifter.

• OneDoc

Sätt ihop en transportetikett med annan information såsom följesedel eller returinformation.