Slett en automatisering
Slett en automatisering for å stoppe den fra å kjøre og fjerne den fra automatiseringslisten.
Notat
Denne handlingen er permanent og kan ikke angres. Dupliser automatiseringen først hvis du kanskje trenger konfigurasjonen igjen.
Trinn
Gå til >
Velg alternativmenyen til høyre for automatiseringen
Velg Slett
Bekreft slettingen
Resultat
Automatiseringen er permanent slettet.