Slet en automatisering
Slet en automatisering for at stoppe den fra at køre og fjerne den fra listen over automatiseringer.
Bemærk
Denne handling er permanent og kan ikke fortrydes. Dupliker automatiseringen først, hvis du muligvis har brug for dens konfiguration igen.
Trin
Gå til >
Vælg menuen med indstillinger til højre for automatiseringen
Vælg Slet
Bekræft sletningen
Resultat
Automatiseringen er permanent slettet.