Multifaktorautentisering

Multifaktorautentisering (MFA) är en autentiseringsmetod som kräver att användaren tillhandahåller två eller fler verifieringsfaktorer för att få åtkomst till en applikation. MFA rekommenderas för att öka säkerheten, skydda mot lösenordsattacker och uppfylla kraven på dataskydd och -säkerhet, såsom GDPR.

Observera

En e-postadress krävs för alla profiler, inklusive standardprofilen, för att stödja förbättrad säkerhet genom multifaktorautentisering (MFA)

Läs mer om hur du skapar profiler eller lägger till e-postadresser på dina existerande profiler.