Unifaun Online Help Center

Vieraskirjautuminen

Vieraskirjautumista käytetään, kun halutaan jakaa lähetyksien tietoja yrityksen tai organisaation ulkopuolisten tahojen kanssa, joilla ei ole Unifaun Online kirjautumistunnuksia.

 • Voit sallia asiakkaillesi mahdollisuuden hakea, tarkastella sekä seurata omia lähetyksiä.

 • Mikäli olet 3PL/4PL toimija, joka lähettää lähetyksiä eri lähettäjän tiedoilla, voit sallia lähettäjien hakea, tarkastella ja seurata omia lähetyksiä.

Luo ja jaa vierastili

 1. Valitse Historia > Lähetykset.

 2. Valitse hakuarvot. Tiedot näkyvät vierastilillä asetettujen hakuehtojen mukaisesti. Voit muokata haun tulosta, rajoittamalla tai laajentamalla näkymää.

 3. Napsauta Luo vierastili .

 4. Mikäli haluat, että vieraskirjautuminen on voimassa vain tietyn ajanjakson, voit määritellä tämän kohdassa Voimassaoloaika.

  Vihje

  Kun olet luonut vieraskirjautumisen, voit testata toimivuutta, sekä haun tuloksia napsauttamalla linkkiä. Linkki avautuu uudessa ikkunassa ja olet kirjautuneena Unifaun Online järjestelmässä vieraanasi.

 5. Kun haluat lähettää linkin vieraallesi, täytä sähköpostiosoitetiedot tai kopio linkki ja lähetä se myöhemmin vastaanottajalle.

  Vihje

  Voit luoda itsellesi vieraskirjautumisen, lähettää se itsellesi ja näet miten linkki toimii.

Kohdassa Ylläpito > Vieraskirjautuminen, voit muokata/poistaa vieraskirjautumisen tietoja.

Huomautus

Voit muokata vain kuvausta ja voimassaoloaikaa. Mikäli haluat muokata hakuehtoja, tulee  luoda uusi linkki vieraskirjautumiselle.