Käytä profiileja tilin tietojen jakamiseen, mutta luo omat kirjautumistunnukset käyttäjille.

Vihje

Luo useita eri profiileja ja parannat turvallisuutta.

Profiileja kuvaa parhaiten, että nämä ovat yrityksen eri osastoja tai toimintoja ja edustavat joko yhtä tai useampaa käyttäjää.

Jokaisella profiililla on profiilin nimi sekä salasana, joita käytetään yhdessä käyttäjätunnuksen sisäänkirjautumisessa Unifaun Online järjestelmään.

Oletuksena on aina standardi joka on hallinnollinen profiili. Tällä profiililla on oikeudet luoda, muokata tai poistaa profiileja.

Luo profiili

1. Mene Ylläpito > Profiilit.

2. Napsauta Uusi profiili.

3. Aseta profiilin nimi ja salasana.

Tärkeää

• Salasanan on oltava 8 - 32 merkkiä pitkä, sen pitää sisältää vähintään yhden kirjaimen sekä numeron.

• Salasanassa on sallittu a-z, A-Z ja 0-9.

• Salasanassa ei ole sallittu yli kolme (3) merkkiä pitkiä aakkos- tai numerojärjestystä, eikä näppäimistön perättäisiä merkkejä. Esimerkiksi ABCD2222, AAAA1234 ja QWERTY22 eivät ole sallittuja.

• Salasana on näkyvissä vain profiilin luonnissa, kun napsautat Valmis, profiilin salasana salataan, eikä se ole luettavissa käyttöliittymässä.

Vihje

Käytä Luo uusi salasana luodaksesi kelvollisen ja turvallisen sanasanan.

Voit tarkastella, muokata tai poistaa olemassa olevia profiileja.